Διεθνές Workshop μεταξύ κορυφαίων Χειρουργών Θυρεοειδούς στη Γερμανία. Ελληνική συμμετοχή ο Χειρουργός κος Καρβούνης

Διεθνές Workshop μεταξύ κορυφαίων Χειρουργών Θυρεοειδούς στη Γερμανία. Ελληνική συμμετοχή ο Χειρουργός κος Καρβούνης

Στο International Masterclass για τη Διεγχειρητική Νευροδιέγερση στις Επεμβάσεις Θυρεοειδούς, που πραγματοποιήθηκε 5-8 Οκτωβρίου στο Αμβούργο, συμμετείχε μετά προσωπική πρόσκληση, ο κος Ευάγγελος Καρβούνης, Δ/ντής του Center of Excellence Χειρουργικής Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων.

Πρόκειται για ένα ολιγομελές διεθνές workshop που διοργανώθηκε από τον Γερμανό Χειρουργό Ενδοκρινών Professor Fendrich, καλώντας διακεκριμένους ιατρούς στη χειρουργική θυρεοειδούς στην Ευρώπη, έναν από κάθε χώρα. Στις χειρουργικές αίθουσες του σύγχρονου γερμανικού νοσοκομείου Schön Klinik, ο κος Καρβούνης είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε δύσκολες επεμβάσεις θυρεοειδούς και να ανταλλάξει απόψεις, με αξιόλογους εξειδικευμένους ιατρούς του εξωτερικού, για καινοτόμες εγχειρητικές πρακτικές στην Ενδοκρινική Χειρουργική.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της κατ΄επίκλησης και συνεχούς νευροπαρακολούθησης, είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο μιας state-of-the-art θυρεοειδεκτομής, που διασφαλίζει μετεγχειρητικά φυσιολογική ομιλία για τον ασθενή.