• GR
 • ENG


 • GR
 • ENG
image_pdfimage_print

Για ασθενείς από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ή Μη ελληνόφωνους πολίτες της Ελλάδας

Το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς & Παραθυρεοειδών Αδένων, υποδέχεται, όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλο αριθμό ασθενών ετησίως, από όλη την Ελληνική επικράτεια, από την αγαπημένη Κύπρο, από γειτονικές χώρες (Αλβανία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, κ.α.), καθώς και πολλούς Έλληνες της Ομογένειας, από όλο τον Κόσμο.

Η απόλυτη εξειδίκευση στη Χειρουργική θυρεοειδούς & παραθυρεοειδούς,
Η πραγματοποίηση των επεμβάσεων με ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει διεθνώς,
Η ταχύτατη ανάρρωση που επιτρέπει η σύγχρονη μικροεπεμβατική τεχνική,
Η διεθνής πιστοποίηση ‘Center of Excellence’ που εγγυάται ασφαλή επέμβαση,
Η επικοινωνία στη μητρική γλώσσα για Έλληνες Διασποράς & φίλους Κυπρίους,
Η σύμβαση με τους περισσότερους μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς,
Η ιδιαίτερα προσιτή τιμή, για όσους στον ελληνικό χώρο είναι ανασφάλιστοι,
Η δυνατότητα γρήγορου προγραμματισμού, αποφεύγοντας μακρές λίστες αναμονής,
Η στελέχωση της ιατρικής ομάδας με συνεργάτες ρωσόφωνους, ρουμανόφωνους, κα
Η δυνατότητα ενημέρωσης και συνεργασίας μετεγχειρητικά με ξένους Ιατρούς Ενδοκρινολόγους
Η δυνατότητα συνδυασμού μίας επέμβασης, με επίσκεψη σε οικείους συγγενείς στην Αθήνα, καθώς και τουριστική περιήγηση σε πρωτεύουσα και ελληνικά νησιά

…είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία, που συνετέλεσαν και συντελούν καθημερινά στην εξυπηρέτηση ασθενών μας από όλο τον Κόσμο.

Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη, καθώς και η ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που ταξίδεψαν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα, για να έχουν τη θεραπευτική αντιμετώπιση στα χέρια μας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, η αναγνώρισή μας ως ένα από τα επιλεγμένα Κέντρα Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, στη νότια Ευρώπη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, για το ιατρικό του πρόβλημα, καθώς και να ενημερωθεί για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει, με την ένδειξη «DR KARVOUNIS»

Γραμματεία : karvounis@endocrinesurgeon.gr ή τηλ +30 210 777 1077
Για ασθενείς από Αμερική : Γιαννοπούλου Τζίνα 6948488317
Για ρωσόφωνους ασθενείς : Σαρίδου Μαρία 6976554179, Ιγνατιάδης Θεόδωρος 6977417372
Για ρουμανόφωνους ασθενείς : Κελγιώργη Διονυσία 6973048790, Μπαντίλας Αλέξανδρος 6975067595
Για βουλγαρόφωνους ασθενείς : Φραγκ.Οικονόμου 6974 597 400, Kadiyska Nikolina 6977463128, Ζελάσκοβα Μαργαρίτα 6998007424
Για αλβανόφωνους ασθενείς : ΜARIETTA BIBA 6984212564
Για γαλλόφωνους ασθενείς:   Αγγέλου Βάλερι Σεσίλ Άννα 6945643010
Για γερμανόφωνους ασθενείς : Καλοδημίδου Ασημίνα 6980130103

Ιατρικό Ενημερωτικό Σημείωμα Δρ Καρβούνη

Ρωσικό Δημοσίευμα

Αλβανικό Δημοσίευμα

Βουλγαρικό Δημοσίευμα

 

Χρήσιμες οδηγίες για τον ξένο ασθενή 

Η διαδικασία για μία επέμβαση θυρεοειδεκτομής/παραθυρεοειδεκτομής έχει εξαιρετικά απλοποιηθεί, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή ταλαιπωρία για τον ασθενή. Αποτελεί για όλους τους συνεργάτες μας μία διαδικασία ρουτίνας, η οποία, σε φιλικό περιβάλλον, αποσκοπεί στην επιστημονικά άρτια και υπεύθυνη προσέγγιση του κάθε ασθενούς, ως ξεχωριστή οντότητα.

 1. Πραγματοποιείται μία αρχική χειρουργική εκτίμηση, στο χώρο του Ιατρείου ή αναλυτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιατρό και έλεγχος των απεσταλμένων εξετάσεων με τηλεομοιότυπο (Fax), ταχυδρομικά, με ταχυμεταφορά (courier) ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Email).
 2. Μπορεί ευχαρίστως να υπάρχει επικοινωνία του κου Καρβούνη, με το θεράποντα Ιατρό-Ενδοκρινολόγο, εάν αυτό απαιτείται, για το ιστορικό του ασθενούς.
 3. Σε συνεννόηση με τη Γραμματεία μας, καθορίζεται η ημέρα και ώρα χειρουργείου και προγραμματίζεται ο συνηθισμένος προεγχειρητικός έλεγχος*, (ιδανικά μία από τις προηγούμενες ημέρες ή και το πρωί της ίδιας ημέρας), εντός ή εκτός Κλινικής, χωρίς ο ασθενής να παραμείνει νοσηλευόμενος.
 4. Κατά την εισαγωγή του ο ασθενής πρέπει
  • Να είναι νηστικός (ούτε νερό) από τα μεσάνυχτα της παραμονής του χειρουργείου.
  • Να έχει λάβει τα όποια φάρμακά του ή και να έχει διακόψει κάποια από αυτά, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρού.
  • Να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, το βιβλιάριο του κρατικού ασφαλιστικού φορέα ή/και τον αριθμό συμβολαίου της ιδιωτικής ασφάλισης, εάν υπάρχει.
  • Να φέρει όλες τις εξετάσεις του σχετικές με την πάθησή του (όλες εκείνες που ενδεχομένως να έχει ήδη δείξει ή στείλει στον Ιατρό στην αρχική χειρουργική εκτίμηση)
 5. Το ίδιο πρωί της ημέρας χειρουργείου ο ασθενής προσέρχεται στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών της Κλινικής και στη συνέχεια τον αναζητά και υποδέχεται η Γραμματέας μας.
 6. Ο ασθενής θα πρέπει να παραδώσει στην Προισταμένη του ορόφου νοσηλείας, τις προσωπικές ιατρικές του εξετάσεις, για να τοποθετηθούν στον ιατρικό φάκελο και να είναι διαθέσιμες στους ιατρούς την ώρα του χειρουργείου. Μετά το πέρας της επέμβασης, θα του επιστραφούν.
 7. Η νοσηλεία διαρκεί 24 ώρες ή λιγότερο, (σε μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο) κατά τη διάρκεια της οποίας ο ασθενής ελεύθερα σιτίζεται, περπατάει, μιλάει, δεν νιώθει πόνο, δεν έχει σωληνάκια.
 8. Μετεγχειρητικά, εκτός από τη νοσηλευτική φροντίδα, θα γίνει επίσκεψη στο δωμάτιο ασθενούς από τη Γραμματέα, Επιμελητή Χειρουργό, Αναισθησιολόγο και προσωπικά τον κο Καρβούνη.
 9. Καθ’όλη τη διάρκεια νοσηλείας, ο ασθενής, για οτιδήποτε τον απασχολεί, μπορεί από τη συσκευή του δωματίου νοσηλείας, να επικοινωνήσει στο εσωτερικό τηλέφωνο ή και απευθείας στο κινητό, με τη Γραμματεία μας.
 10. Ακολουθεί την επόμενη ημέρα το πρωί, νέα ιατρική επίσκεψη και εξιτήριο, με συνεννόηση ιατρού-ασθενούς, για το να περιλαμβάνει ή όχι, σύσταση για αναρρωτική άδεια από την εργασία.
 11. Εξερχόμενος ο ασθενής και έως την ημέρα παραλαβής της ιστολογικής έκθεσης, εκτός από τα τηλέφωνα των Επιμελητών ιατρών και το προσωπικό κινητό του κου Καρβούνη, έχει δυνατότητα επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο με τη Γραμματεία.
 12. Μία εβδομάδα περίπου μετά, ο ασθενής αναμένει τηλεφωνική ειδοποίηση από τη Γραμματεία μας, για την ιστολογική έκθεση (βιοψία), η οποία δίδεται ή αποστέλλεται. Παράλληλα αφαιρείται, απλά και χωρίς απολύτως κανένα πόνο, το μικροσκοπικό γαζάκι (από τον ιατρό ή τον ίδιο τον ασθενή), δεν υπάρχουν άλλωστε ράμματα προς αφαίρεση.
 13. Ο ιατρός Ενδοκρινολόγος ενημερώνεται και βλέποντας το αποτέλεσμα της βιοψίας, καθορίζει την περεταίρω φαρμακευτική αγωγή.
 14. Πραγματοποιείται ιατρική επανεξέταση στους 3 και 12 μήνες, μετά την επέμβαση.

*Ο συνήθης προεγχειρητικός έλεγχος περιλαμβάνει:

 • Γενική αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Νάτριο, Κάλιο, Ασβέστιο, Ομάδα αίματος-Rhesus, Χρόνος πήξης αίματος (PT, aPTT, INR)
 • Ακτινογραφία θώρακος (απλή)
 • Καρδιολογική εξέταση (με ηλεκτροκαρδιογράφημα)
 • ΩΡΛ εξέταση (Έλεγχος κινητικότητας φωνητικών χορδών)
image_pdfimage_print
image_pdfimage_print

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ MD, PhD, FACS